Noisy Beehive: Presaite (LT) & Cordoba (S)

Det Brønshøj-baserede kunstkollektiv Noisy Beehive præsenterer en duo bestående af Cordoba og Preisaite. De optræder med objekter, stemmer og bevægelse, og i en interaktion med vandtårnets unikke klang skabes en rumlig, tekstur-baseret og spontan oplevelse.

Ginte Preisaite er litauensk pianist, komponist og sangskriver som lige nu opholder sig i København (RMC), hvor hun udforsker den lokale scene ved at spille og skabe med ligesindede experimental/jazz/contemporary kunstnere. Under kunstnernavnet “baraboro” har hun for nyligt udgivet sit debut album “coattlicue’s dreams”, hvor hun har samlet bidder af hverdagen (stemmer, støj og instrumenter) som hun har manipuleret elektronisk og dermed sat spørgsmålstegn imellem syntetiske og naturlige aspekter af den verden vi lever i.

Ignacio Cordoba – en lille person fra en lille bjergby udenfor Madrid har, på grund af punk scenen, mistet kontakten til virkeligheden igennem tours og rejser i hele verden, med og uden The Box, et hjemmebygget elektronisk instrument. Han blev til end troldmand fejlagtigt opfattet som videnskabsmand. Eller en opfinder af sin egen forvirring. Eller en musikalsk fejltager. En evig lærling. En kunst-benægter dedikeret til skønheden i at være fortabt. Han har produceret fanzines, lavet udstillinger, video, spil, ritualer. Han har lavet udgivelser og koncerter med Pamelia Kurstin (Stickney), G.W. Sok, Søren Kjaergaard, Maria Laurette Friis, Kazehito Seki og mange flere.