Ung Jazz med Svaneborg Kardyb i haven

Hvert år afholder Brønshøj Sommer Jazz en koncert for det unge publikum, og ofte viser det sig at temmelig mange andre også gerne vil lytte med. Sådan bliver det nok også i år, når vi præsenterer Svaneborg Kardyb, som har stået på vores ønskeliste i flere år.

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland. Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ”meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion mellem dem”.

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen.

“Keyboardspilleren Nikolaj Svaneborg og trommeslageren Jonas Kardyb har ikke jagtet kunstige koncepter. De har bare realiseret deres personlige potentialer– som lagt sammen tilfældigvis rummer en særlig dragende kvalitet.“ (Live, Thomas Michelsen, Politikken ****)

Line up: Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver ,  , Jonas Kardyb: Trommer & percussion

Køb billet her

Se mere her

Koncerten foregår i Pilegårdens have